Marmertapijt

Voor wie houdt van ruw
Marmertapijt

Ruwe look & feel

De marmertapijten die wij gieten bestaan uit talloze stukjes natuurlijk marmer. Alle gelijkaardige marmerdeeltjes worden verzameld om een mooi geheel te vormen. Zowel grote korrels als minder grote korrels zijn mogelijk en geven elk hun eigen structuur.

Zowel marmertapijten met een open als een gesloten structuur geven veel uitstraling. Op de juiste plaats vertelt marmertapijt het juiste verhaal.

Bij marmertapijten heb je de keuze tussen open en gesloten structuren. Marmertapijten met open structuren zijn meer geschikt voor ruimtes waar de vloer het minder hard te verduren krijgt. De vloer heeft namelijk poriën waar vloeistoffen en vuiligheid kunnen intrekken.
Meer geschikt voor intensief gebruik is een marmertapijt met gesloten structuur. Daar zijn alle poriën opgevuld zodat ook een keuken of badkamer kan uitgerust worden met zo’n marmertapijt. In beide gevallen krijg je met marmertapijten een geweldig mooie ruwe en rustieke look met slijtvaste eigenschappen.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over marmertapijt? Wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden met epoxy? Neem even contact; wij helpen je graag verder!

Diensten